Referenties

Voorbeelden van mijn werk zijn te vinden bij o.a. zelfstandige praktijken, maatschappelijke organisaties en zakelijke ondernemingen. Mensen ervaren mij als teamspeler, betrokken en enthousiast, met oog voor detail. Content van uw organisatie is in goede handen.

,

20 thoughts on “Referenties

  1. Ik moet zeggen dat ik het fijn vind om zo samen wat te werken, bedankt daarvoor.

  2. “Ik ben blij met de structuur die je hebt gegeven voor onze co-productie over Stembevrijding die we hebben geschreven voor Bewust Steenwijk.”

  3. “Ik werk prettig met je samen dus als ik weer aanleiding heb zal ik zeker een beroep op je doen.”

  4. “De bijgewerkte informatie ziet er top uit. Dankjewel. Voor al het werk dat je hebt verricht. Dit ziet er veel professioneler uit en vooral uitnodigend.”

  5. “Hartelijk dank voor je hulp en goede samenwerking voor Koningsdag. De flyer is goed ontvangen en heeft ook al reacties opgeleverd.”

  6. “Het logo is mooi geworden. Precies zoals ik wilde, uniek en onderscheidend.”

  7. ” … Wat een deskundigheid laat je zien in aanbod en tekst | … overzichtelijk | … eeen mooie, heldere en duidelijke website!”

  8. “Super veel dank voor de restyling van mijn oude document. TOP!!!!!!!!!!!!!! Dat uit een scan op de computer zoiets moois kan ontstaan.”

  9. “Jeetje, wat een verschil voor mijn logo! Hier wordt ik idd veel blijer van! Dank je wel… Zoals ik er nu naar kijk is deze versie echt de schot in de roos! En ik ben ook erg blij met de stylesheet!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *