Vormgeving

Webpagina’s, mailbestanden en print-outs. Ze worden toonbaar door het opmaken van pagina’s en beeldbewerking.

Publishing diensten


Stijl opfrissen

Heb je een huisstijl die je niet meer bevalt? Heb je een logo dat niet helemaal tot zijn recht komt? Heb je bestanden die netjes zijn opgemaakt, maar waar jouw huisstijl sprekender naar voren mag komen? Caren Communication kan jouw wensen doornemen en voor een restyling zorgen.

Presentatiemateriaal

Er is genoeg te vertellen, maar is het zichtbaar voor jouw klant? Documentatiesets, informatie sheets, e-papers en nieuwsberichten. Als print of als download. Laat Caren Communication het voor je opmaken – en jij kunt weer verder.

De uitdaging van het beeldmateriaal

Een plaatje zegt meer dan 1000 woorden. Maar soms zegt een plaatje te veel. Heb je zelf geen mogelijkheden om een andere uitsnede te maken of een foto te bewerken? Caren Communication kan helpen om een beeld krachtiger te maken.


Electronische bestanden publiceren

Achter snelle hyperlinks en klikbare trefwoorden kun je een hoop extra informatie overdragen. Niet alleen folders, ook andere informatiebladen kun je in je huisstijl vormgeven. Caren Communication verzorgt documentatie die voor de organisatie belangrijk is. De vormgeving kan geheel in overeenstemming met je huisstijl worden uitgevoerd.

Er zijn heel wat software tools ter beschikking die je zelf kunt inrichten. Publiceren met software vraagt enige expertise. Caren Communication kan je ondersteunen. Bijvoorbeeld met instellingen, stijlbestanden, indelen van de contenten, inrichten van sjablonen en exportinstructies. Naar wens kan ook een instructie worden opgesteld.