Web

Assistentie in webbeheer kan uitkomst bieden voor het maken en onderhouden van websites en andere internet zaken.

Web diensten

Website ontwerp

De invulling van de website blijft een stuk maatwerk dat moet passen bij de organisatie. Een nieuw aanbod, een andere aanpak in de bedrijfsvoering, of nieuwe online mogelijkheden, het zijn drie verschillende voorbeelden voor het actualiseren van een website. Caren Communication ondersteunt bij het produceren van de content. Een paar pagina’s opfrissen of het hele website ontwerp vernieuwen. Dat kan geregeld worden!

Er  bestaan diverse content mangement sytemen om een website te ontwerpen of te onderhouden. Tot mijn ervaring behoren Wordpress, Webmind, Typo3, Joomla en custombuilt systemen. Heeft u al een systeem, dan kunt u die blijven gebruiken.

Heeft u al een hosting partij voor uw website? Ik log in als hosting manager en breng de wijzigingen aan. Heeft u nog geen hosting partij voor uw website? Ik kan u helpen bij de keuze.

Social media

Op een website worden verwijzingen naar facebook, linked-in, twitter en andere internet kanalen geplaatst. De webdiensten zijn ook van toepassing voor social media.


Voorbeelden van webdiensten
Website ontwerp
Content advies, website structuur
Content management, data invoer in diverse systemen
Online catalogus, webshop, artikelen invoeren
Online marketing, zoekmachine optimalisatie
Online adverteren, zoekwoorden beheren en adviseren
Blogs, website berichten
Microblogs, twitter
Fotoblogs, facebook
Wil je iets anders met je website? Vraag naar de mogelijkheden.