Teksten schrijven

Voor wie denkt “ik heb niets te zeggen” deel ik graag mijn ervaring tijdens mijn opdrachten.

Vorige maand:
Diverse teksten voor een adviesbureau zijn in gebruik genomen op hun website. Een project met enkele beschrijvingen als bron, terwijl een scala aan diensten in het portfolio zaten, die ook aandacht verdienden. Een stevige klus om informatie te vergaren en de onderwerpen met een blanco veld een inhoudelijke basis te geven voor een gevuld eindresultaat. In de eindregie heeft het bureau nog gedeeltes samengevoegd. Er was meer te vertellen dan de organisatie oorspronkelijk had gedacht.

Deze maand:
Een tekst voor een zelfstandig professional is gereed gemaakt. De publicatie volgt nog. In dit project is een korte introductietekst uitgebreid naar meerdere pagina’s. Een intensieve samenwerking. Vooral het interview zorgde voor een omschakeling. Ineens blijkt dat de persoon in kwestie veel meer heeft te vertellen dan gedacht.

De toekomst:
Voor iedereen die denkt “ik heb niets te zeggen” ga ik graag de samenwerking aan om te kijken of we woorden kunnen geven aan jouw verhaal.